Zenturo gabionų sienų montavimas savarankiškai

Ar gali talentingas pasidaryk pats entuziastas pastatyti gabionų sienos tvorą pats? Taip, bet jis turi atsiminti keletą taisyklių.

Zenturo gabionų sienos yra vis dažniau randamos Lenkijos objektuose. Jos yra naudojamos ir kaip dalis tvoros ir tam, kad sodo baldų gamybai, pavyzdžiui, pertvaroms. Zenturo privalumai apima originalią formą ir patrauklią išvaizdą.

Kaip pastatyti Zenturo gabionų sienas

Produkto struktūra yra nestandartinė, kadangi ji yra pagaminta iš dviejų lygiagrečių plokščių, dviejų stulpų ir užpildymo. Nors tai gali skambėti sudėtingai, galite saugiai pastatyti sieną savarankiškai.

Mes detalizavome procesą kitame straipsnyje, o šiandien tik norime pabrėžti keletą esminių klausimų. Įdiegimas turi prasidėti nuo stulpų pastatymo skylėje, padarytose pagrinde, tinkamo dydžio ir nurodytoje distancijoje. Jūs turite kasti griovį tarp skylių ir užpildyti jį, pavyzdžiui, betonu, ir tada montuoti pirmą stulpą. Svarbu: turite įsitikinti, kad stulpai yra sumontuoti idealioje vertikalioje padėtyje. Jums tikrai reikės tam tikro lygio žinių čia.

Šaltinis: http://www.betafence.lt/kvpimas/inspiration/inspiration/zenturo-gabionu-sienu-montavimas-savarankiskai