Elektrolizavimas ar karštas cinkavimas: kurį pasirinkti?

Kuris tvoros apsaugos metodas yra efektyvesnis? Ir ar išvis verta jums į tai atkreipti dėmesį?

Turėtumėte atidžiai, visais aspektais, apsvarstyti savo naujos tvoros investicijas. Akivaizdu, kad mes daugiausia linkę rūpintis saugumu ir patrauklia prekių išvaizda, kurios apsups mūsų turtą. Tačiau, kad būtumėte visiškai patenkinti savo pasirinkimu, jūs turite taip pat atsižvelgti į tvoros tarnavimo trukmę.

Gamintojo tinkamai parengtos plokštės ir tinkleliai tarnaus jums daugelį metų. Taigi, prieš priimdami galutinį sprendimą, atkreipkite dėmesį į tai, kaip produktas buvo apsaugotas nuo besikeičiančių oro sąlygų.

Kas yra elektrolizavimas?

Dažniausias plieno gaminių apsaugos užtikrinimo būdas yra elektrolizavimas. Trumpai tariant, procesas užtikrina plieninių paviršių cinko dangalą. Cinkas apsaugo plieną nuo korozijos, atsirandančios dėl vandens, oro ir plieno sąveikos. Elektrolizavimas yra dažniausiai naudojamas automobilių ir statybos pramonėje. Jis taip pat taikomas metalinių aptvarų gamintojų.

Šaltinis: http://www.betafence.lt/kvpimas/inspiration/inspiration/elektrolizavimas-ar-karstas-cinkavimas-kuri-pasirinkti