Gabionų sienų palyginimas: Zenturo ir PetraZen

Kuom skiriasi ir ką jos turi bendro? Kurį modelį turėtumėte pasirinkti, kad galiausiai būtumėte patenkinti savo tvora? Čia yra pagrindinės Betafence gabionų sienų savybės.

Gabionų sienos, kurias mes siūlome jau kurį laiką, pamažu tampa vis populiaresnės. Jų pagrindinis pranašumas yra tas, kad jos atrodo originaliai, o tai padidina saugumo ir privatumo jausmą.

Šiais metais, mes pridėjome naują modelį, vadinamąjį PetraZen, prie esamo Zenturo gabiono sienos modelio. Sprendimas remiasi panašiomis koncepcijomis, tačiau suteikia naujų galimybių, kurių ankstesnis modelis nesiūlė.

Bendrosios savybės

Pradėkime nuo panašumų. Abiejų gabionų sienos yra pagamintos iš dviejų plokščių, pritvirtintų prie specialių stulpų. Zenturo sienos yra pritvirtintos prie Zenturo stulpų, o PetraZen yra Nylofor F plokščių pamatas. Tai nėra atsitiktinumas, kadangi abu modeliai yra plokšti ir leidžia naudoti platų užpildymų diapazoną.

Kalbant apie užpildymą, abu modeliai gali būti užpildyti beveik bet kokia medžiaga. Nors žvirgždas yra populiariausias užpildymas, galite saugiai naudoti stiklą, medieną ar žievę. Svarbiausia, kai tik užpildysite plokštes, jums nereikės pakeisti medžiagos, nebent pasikeis jūsų skonis arba kraštovaizdžio vaizdas.

Šaltinis: http://www.betafence.lt/kvpimas/inspiration/inspiration/gabionu-sienu-palyginimas-zenturo-ir-petrazen