Alternatyva nukaltai tvorai: Zenturo, CreaZen, Horizen, Decofor plokštės

Nukaltos tvoros yra nepaprastai žavios ir prideda prabangos klasikinėms rezidencijomis. Deja, kai jos yra įdiegiamos mažose nuosavybėse, gali atrodyti pernelyg didelės. Tačiau yra ir alternatyva.

Mažoms klasikinio stiliaus nuosavybėms turėtų būti suteikta dekoratyvinė tvora, kuri atrodo daug lengvesnė nei nukalta. Puiki alternatyva didelių gabaritų nukaltoms tvoroms yra mūsų Decofor sistema, kurios dizaino charakteristika yra klasikinė ir tuo pačiu metu turi lengvą novatorišką struktūrą, todėl puikiai tinka ir mažoms zonoms.

Jūsų Decofor plokštės tvora gali būti išlenkta (Arco) arba plokščia (Recto). Nepriklausomai nuo tipo, galite jas įdiegti tiek pamatų, tiek plytų stulpuose (arba pamatuose plytų stulpeliams, taip pat specialiuose metaliniuose stulpeliuose).

Iš prigimties gražus

Įdomi alternatyva nukaltoms tvoroms taip pat gali būti originalus CreaZen palisadas, įkvėptas gamtos. Tai klasikinis modelis, kuris naudojamas novatoriškoje formoje, nes profiliai, kurie sudaro palisadą, yra atsitiktinai išdėstyti ir sukryžminti čia ir ten, kad būtų panašūs į krūmų šakas. Ši paprasta ir natūrali tvora puikiai atitiks tiek klasikinę, tiek modernią architektūrą.

Šaltinis: http://www.betafence.lt/kvpimas/inspiration/inspiration/alternatyva-nukaltai-tvorai-zenturo-creazen-horizen-decofor-plokstes