NAUJA PARTNERYSTĖ SU MILANO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETU

Magistras sporto infrastruktūros valdyme

Dar niekada nebuvo skiriama tiek daug dėmesio sporto infrastruktūros pertvarkymui ir pritaikymui, taip pat – o gal ir visų pirma – saugumo požiūriu. Dėl to išsaugo poreikis rengti ir ugdyti specialistus, kurie gali susidurti su sprendimų priėmimo procesais, projektų valdymu ir sporto infrastruktūros vertės didinimu, tiek naujos, tiek jau esamos, kuri jau yra integruota su aikštele. Štai kodėl Milano technologijos universitetas siūlo magistro lygio aukštąjį išsilavinimą sporto infrastruktūros projektavimo, statybos ir valdymo srityje. Ne tik bendradarbiaujant su sektoriaus atskaitos taškais (CONI SpA paslaugos, Italijos futbolo asociacija (FIGC), Sporto kreditų institutas (ICS), “Serie A” ir CONI Lombardijos regionas), bet ir konsultuojantis su komerciniais partneriais, kurie specializuojasi teikiant sporto infrastruktūros sprendimus.

Tarp jų yra Betafence, sporto saugumo lyderis, siūlanti unikalias ir novatoriškas tvoras, patentuotas Italijoje ir atitinkančias visus svarbius standartinius reikalavimus.

Nuolat užsiimanti aptvarų kultūros ugdymu, daugiausia bendradarbiaudama su aukštos kvalifikacijos institucijomis, tokiomis kaip nacionalinės institucijos, universitetai ir profesiniai rūmai, Betafence yra techninė minėtos iniciatyvos rėmėja. Dėl strateginių priežasčių, mokymasis Ir ugdymasis tapo svarbūs, ypač tokių techniškai pažangių produktų, kuriuos siūlo Betafence, atveju, kuriems reikia išsamių žinių ir tinkamo įrengimo, kad būtų užtikrintas maksimalus veikimas.

Šaltinis: http://www.betafence.lt/naujienos/news/novinky/nauja-partneryste-su-milano-technologijos-universitetu