“Horizen” tvėrimo sistema: madinga ir saugi

Ieškote patrauklaus aptvėrimo, atitinkančio dabartines tendencijas? Kodėl nepabandžius “Betafence” ir jos “Horizen” sistemos?

betafence-brama-przesuwna-horizen-set-small_thumb640x480

Pilna sistema

Kalbant apie madas tvorų pasaulyje, tai jos nesikeičia drastiškai, tačiau klientai karts nuo karto vis ieško naujų sprendimų, norėdami išgauti patrauklią išvaizdą, originalumą, privatumą ir saugumą. Šiuo metu tvorų sistemos su horizontaliai išdėstomomis plokštėmis tampa vis labiau ir labiau populiaresnės.

“Betafence” nusprendė atsakyti į rinkos poreikius ir pateikė “Horizen” – novatorišką tvorų sistemą. Sistema apima plokštes, stulpelius, įėjimus, dvigubas duris ir stumdomus vartus. Jie buvo sukurti sudaryti užbaigtą ir nuoseklią sistemą.

Ilgalaikis grožis ir saugumas

Lyginant “Horizen” sistemą su kitais galimais tvorų variantais, ji yra atpažįstama patrauklaus ir unikalaus dizaino dėka. Sandariai supakuotų horizontalių plokščių dėka ji taip pat pasižymi aukšto lygio turto apsauga, nes yra be galo sunku perkirsti jos paneles ir kitus tvoros elementus. Tokia tvoros sudėtis taip pat suteikia jai aukšto lygio neskaidrumą, kuris padidina privatumą.

Šaltinis: http://www.betafence.lt/naujienos/news/novinky/horizen-tverimo-sistema-madinga-ir-saugi