Ar mums vis dar reikia tvoros tinklelio?

Nors žmonės linkę pasirinkti plokštes, kad aptvertų savo nuosavybės priekį, aptvėrimo tinklelis vis dar turi keletą svarbių pritaikymo galimybių.

Už ir prieš

Akivaizdu, kad visą savo sodą galite apsupti plokštėmis. Tačiau, jei pasirinktumėte madingas horizontalias Horizen palisades, kelios dešimtys tokios tvoros metrų sukeltų dideles išlaidas. Todėl verta pamąstyti apie turto aptvėrimą su tvoros tinkleliu. Ir jei jūsų priekinė tvora yra padaryta antracito spalvos, ji puikiai derės su antracito Pantanet Family tinkleliu. Jei norite daugiau privatumo, galite užpildyti kai kurias ar visas jo angas su Colorado juosta (taip pat ir antracitu).

Jūsų kaimynai

Kai jūsų turtas ribojasi su kitais objektais, pasiūlykite savo kaimynams turėti bendrą tvorą. Nylofor 3D plokštės yra geras sprendimas, tačiau, jei norite naudoti ekonomišką alternatyvą, pasirinkite Resitor regztus tinklelius. Paprastai jie gaminami žali, todėl jie puikiai derės su jūsų sodo žaluma. Tačiau turėtumėte prisiminti, kad jei planuojate išplėtoti tvorą gebenėmis ar rožėmis, nepamirškite naudoti didesnio skerspjūvio stulpelių (kad padėtumėte papildomą apkrovą).

Šaltinis: https://www.betafence.lt/kvpimas/inspiration/inspiration/ar-mums-vis-dar-reikia-tvoros-tinklelio